Експертиза продукції на Одеському заводі шампанських вин

Студенти кафедри менеджменту і логістики тісно співпрацюють з провідними підприємствами харчової промисловості та переробної промисловості м. Одеси. Так, 16 і 23 лютого 2017 року, студенти 3, 4 і 5-го курсів, спеціальності «Менеджмент», були запрошені в якості експертів для проведення дегустації 9-ти видів ігристих вин (шампанського) різних виробників на Одеський завод шампанських вин.

Експертиза проводилася за класичною технологією: аромат, смак, присмак, асоціації з фруктами, ягодами. В ході експертизи були заповнені листи експертного опитування. Будемо сподіватися, що влітку нове ігристе вино від провідного виробника ігристих вин Півдня України з’явиться на полицях роздрібної торгівлі, при безпосередній участі студентів кафедри менеджменту і логістики ОНАХТ.

Окрема подяка кураторам 3-го курсу: доценту Удовиці Олегу Федоровичу, старшому викладачеві кафедри менеджменту і логістики Левчук Юлії Сергіївні та нашому фотокореспонденту – Бойко Анастасії, магістру спеціальності «Менеджмент»

.f49766528 f50691584 f53743424 f54285824 f54669120 f54832512 f55637824 f56094144